Apple do te nxjere iPhone-in e pare qe paloset!

Written by on 24/03/2018

Apple do te nxjere iPhone-in e pare qe paloset!
 
Apple mund te nxjerre ne 2020 iPhone-in e pare qe paloset. Kjo sipas analistit te Bankes se Amerikes, Merrill Lynch, qe citon disa furnizues te Apple si burim. Analistet thone se ky iPhone hapet dhe behet si nje tablet iPad. Dizajni mund te jete sio ZTE Axon M, e 2017, nje pajisje me ekran te dyfishte qe kthehet ne nje ekran te madh. Kjo forme ben te mundur disa funksione, si multitasking, pasqyrimi i permbajtjes nga nje ekran ne tjetrin, dhe zgjerimi e aplikacioneve ne nje shfaqje te plote.

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist