Anijet turistike të Kinës rinisin nga puna: “Kinezët të etur të udhëtojnë”!

Written by on 25/01/2021

Pas një pezullimi 11-mujor për shkak të pandemisë, anijet turistike të Kinës kanë rinisur nga puna. Me covid-19 kryesisht nën kontroll, lundrimet e para do të shkojnë në një nga zonat më të diskutueshme në botë. Dy anije turistike kineze janë rikthyer në shërbim duke synuar Sanya, një qytet port në provincën jugore Hainan, në ishujt Paracel, të cilin kinezët e quajnë Xisha. Ishujt Paracel ofojnë ujëra të bardhë kristal dhe plazhe me rërë të bardhë, prandaj ato shpesh reklamohen si “Maldivet e Kinës”. Sipas këshilluesve turistikë kinezët janë të etur për të udhëtuar pasi nuk kanë mundur ta bëjnë këtë për një kohë të gjatë.


Current track

Title

Artist