Anijet e mbytura ne vend gjate L.I.B do te shpallen trashegimi te mbrojtura nenujore!

Written by on 29/10/2018

Te gjitha anijet e mbytura gjate periudhes se Luftes se Pare Boterore, do te shpallen trashegimi nenujore te mbrojtura.Vendosja e tyre ne kete kategori, eshte bere nga UNESKO dhe do te pershihen anijet e mbytura te Luftes se Pare Boterore nga periudha 1914-1918. Pas ketij vendimi Shqiperise i lind detyra si anetare e konventes se pasurive nenujore, qe te mbroje pasurite e saj nenujore qe i perkasin kesaj periudhe.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist