Anglia azhurnon rregullat ndërkombëtare të udhëtimit me një sistem të ri, më të qartë!

Written by on 23/09/2021

Anglia është  e vendosur të thjeshtojë rregullat e saj kufitare COVID-19 nga 4 tetori. Sekretari i Transportit, Grant Shapps, ka njoftuar një sistem të ri për udhëtimet ndërkombëtare, pas fushatës së suksesshme të vaksinimit në Mbretërinë e Bashkuar.

Sipas planit, sistemi aktual i semaforëve do të zëvendësohet me një listë të vetme të vendeve dhe territoreve të kuqe që konsiderohen me rrezik të lartë në kontekstin e COVID-19. Kudo që nuk është në listën e kuqe konsiderohet me rrezik të ulët dhe për këtë arsye miratohet për udhëtime./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background