Anglezët do të përballen me gjoba dhe humbje të fluturimit nëse nuk kanë këtë dokument me vete

Written by on 06/03/2021

Kushdo që udhëton jashtë Anglisë nga e hëna do të duhet të provojë se lejohet të udhëtojë, ose rrezikon të largohet nga aeroporti dhe të gjobitet.Pasagjerët do të duhet të plotësojnë një deklaratë që gjendet në faqen zyrtare të qeverisë. Formulari me tre faqe kërkon që udhëtarët të plotësojnë detajet e tyre personale dhe të tregojnë pse po largohen nga vendi.

London Heathrow Airport Could Start Offering COVID-19 Testing Upon Arrival  — What to Know | Travel + Leisure

Në bazë të saj do të përcaktohet nëse udhëtimi i tyre lejohet ose jo, sipas kufizimeve aktuale. Nëse individët nuk e kanë me vete këtë formular, mund të gjobiten, paralajmëroi Departamenti për Transportin./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background