Angela Merkel zgjat bllokimin gjerman me tre javë

Written by on 04/03/2021

Gjermania do të zgjasë bllokimin e saj me tre javë duke shkuar kështu deri më datë 28 mars. Gjithsesi ajo do të lehtësojë kufizimet, duke lejuar hapjen e dyqaneve në zonat me norma të ulëta infeksioni. Pas rreth nëntë orë bisedimesh ditën e djeshme, kancelarja Angela Merkel dhe guvernatorët e 16 shteteve të vendit ranë dakord për masat, pavarësisht zhurmës në rritje për një kthim drejt jetës normale.

Germany's Political Crisis Spells Trouble for Angela Merkel | Time

Relaksimi i mëtejshëm i rregullave do të ndodhë më 28 mars, datë kur mbaron edhe bllokimi./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist