Amsterdami fillon fushatën për një “Turizëm me respekt”

Written by on 18/06/2021

Ndërsa shumë vende evropiane janë të entuziazmuar për të mirëpritur turistët pas  një viti bllokimi, Amsterdami po investon mijëra euro në tërheqjen e turistëve, por për “llojin e duhur të turistëve”. Në fushatën e parë për vitin 2021, qyteti ka ndarë një fond prej 100.000 € për të tërhequr turistë të interesuar për të vizituar qytetin dhe atraksionet kryesore të tij.

Fushata synon të inkurajojnë ringjalljen e turizmit në mënyrë që të kontribuojë në jetën e qytetit dhe ekonominë, pasi nivelet e infeksioneve COVID-19 vazhdojnë të ulen./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist