Amsterdami do te heqe simbolin e famshmem “I Amsterdam”!

Written by on 10/12/2018

Amsterdami do te heqe simbolin e famshmem “I Amsterdam”!
Eshte nje prej atraksioneve kryesore te turisteve ne Amsterdam dhe per
shkak se eshte kthyer ne nje vend ku turistet mblidhen masivisht, autoritetet
holandeze kane vendosur te heqin simbolin “I Amsterdam”. Me tre metra
lartesi, 26 metra gjatesi, dhe nje peshe prej 5 mije kg, shkrimi i famshem per
kryeqytetin holandez tashme do te hiqet, sepse nder te tjera ishte dhe nje
rrezik per turistet. Ekspertet jane shprehur se beheshe fjale per nje strukture
shume te madhe per hapsiren e kufizuar ne te cilen ndodheshe. Shkrimi
mund te zhvendoset ne nje pjese tjeter te qytetit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist