Amfiteatri i Durresit, me i paster kete sezon !

Written by on 05/04/2019

Pastrimi i mureve rrethuese dhe Amfiteatrit nga vegjetacioni janë angazhime parësore të Drejtorise Rajonale te Kulturës Kombëtare Durrës gjatë kësaj periudhe. Punonjësit janë përfshirë në aksionin kundër vegjetacionit, për t’u dhënë monumenteve tona më të rëndësishme paraqitjen e denjë në pritje të turistëve dhe vizitorëve të shumtë. Dëmtimet e bëra në monumente nga qytetarë të papërgjegjshëm, jo vetëm cënojnë imazhin e qytetit, por kërkojnë shpenzim të tepërt të kohës për ti mirëmbajtur këto burime, të cilat mund të përdoren për mirëmbajtjen dhe konservimin monumenteve të kulturës.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist