Amerikanët tani mund ta vizitojnë Spanjën edhe nëse nuk janë të vaksinuar!

Written by on 28/06/2021

Autoritetet spanjolle kanë njoftuar se udhëtarët nga SH.B.A-ja tani do të jenë në gjendje të hyjnë në vend pa iu nënshtruar kërkesave të testimit dhe karantinës, pavarësisht nga statusi i tyre i vaksinimit.

Masa e re e cila hyn në fuqi menjëherë, zbatohet për të gjithë qytetarët e SH.B.A.-së të cilët nuk vizitojnë ndonjë vend tjetër para se të mbërrijnë në Spanjë./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background