Amerika paralajmëron sërish shqiptarët!

Written by on 22/11/2019

Shqipëria ka njohur një rritje të ndjeshme të importeve me Shtetet e Bashkuara të Amerikës .Sipas të dhënave nga INSTAT, rezulton se në muajin tetor të këtij viti , Shqipëria ka importuar 2.5 miliardë lekë lekë nga Shtetet e Bashkuara duke njohur një rritje të konsiderueshme nga viti i kaluar. Edhe në periudhën janar-tetor, duket se importet kanë patur ritme pozitive mes Shqipërisë dhe SHBA-ve. Tendenca nuk duket njësoj në rastin e eksporteve, ku për të njëjtën periudhë kanë pësuar rënie me 4.2 miliardë lekë.


Current track

Title

Artist

Background