Amerika mund të pranojë vetëm vizitorë plotësisht të vaksinuar!

Written by on 05/08/2021

Shtetasit e huaj që synojnë të vizitojnë Amerikën do duhet së shpejti të tregojnë se janë vaksinuar plotësisht kundër covid-19. Qeveria amerikane po planifikon rihapjen e kufijve me jashtë dhe heqjen e kufizimeve në udhëtim që vendi zbaton si masa të jashtëzakonshme prej janarit 2020.

Aktualisht nuk lejohet të udhëtojnë të huajt që në dy javët e fundit kanë qenë në Britani, në shtetet europiane të zonës Shengen, në Kinë, Indi, Afrikën e Jugut dhe Brazil./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background