Ambasada shqiptare në Gjermani pezullon shërbimet deri në këtë datë

Written by on 01/03/2021

Deri më datë 10 mars në Ambasadën e Shqipërisë në Gjermani nuk është e mundur të ofrohen shërbime konsullore me prezencë fizike të shtetasve, përfshirë edhe shërbimin për pasaporta apo karta identiteti. Për këtë arsye  shtetasit që kanë rezervuar takimin në këtë periudhë kohore, duhet të riaplikojnë për të zgjedhur një datë dhe orë të përshtatshme pas datës 10 mars.

URGENT BREAKING TRAVEL NEWS!!! | Global Links Travels

Ky vendim vjen pasi stafi i ambasadës për shkak gjurmimi kontaktesh potenciale me persona të infektuar nga Covid-19 duhet të vazhdojë punën nga shtëpia deri më 10 mars 2021./radiotravel.al


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist