Amadeus tashme ne Google Cloud

Written by on 30/03/2019

Amadeus Master Pricer, një nga aplikacionet kryesore të industrisë së udhëtimit ka arritur një moment historik në infrastrukturën e sistemeve të saj pasi do të vendosë aplikacionet e saj në serverat e Google Cloud. Ky veprim është një hap i madh përpara në vizionin e Amadeus , qe i mundeson atyre rritjen e kapaciteteve teknike, ne shpejtesi, reagim dhe qendrueshmeri dhe ben qe Amadeus të hyjë në një epokë të re inovacioni ne operacionet turistike globale.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist