Akullnajat në Antraktidë, shkrirje të pakthyeshme

Written by on 10/07/2019

Shkrirja e akullnajave në Antraktidë po përshpejtohet dhe do të bëhet e pakthyeshme, kanë thënë studimet e fundit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Në vetëm 6 vite, shkalla e humbjes së akujve është pesë herë më shpejt se në vitet 1990. Humbja e plotë e fletës së akullit, do të rrisë nivelin global të detit dhe do të zhysë qytetet bregdetare anembanë botës.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist