AKU nis kontrollet ne zonat bregdetar

Written by on 06/07/2018

AKU nis kontrollet ne zonat bregdetar

Ministria e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural dhe institucionet ne varesi, me fillimin e sezonit turistik, i kane intensifikuar masat dhe aksionet per garantimin e sigurise ushqimore ne vend. Ne kete kuader, Autoriteti Kombetar i Ushqimit i ka shtuar me shume aksionet dhe kontrollet per produktet ushqimore dhe njesite tregtare, veçanerisht ne zonat bregdetare, ku dhe numri i pushuesve eshte me i madh e ne te cilat nuk kane munguar edhe gjobat. Ministria e Bujqesise lajmeron te gjithe pushuesit se do te vazhdoje t’i forcoje masat dhe aksionet, per te garantuar nje sezon sa me te sigurte veror.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist