Aktoret e turizmit te interesuar per te investuar ne agroturizem

Written by on 29/06/2018

Aktoret e turizmit te interesuar per te investuar ne agroturizem

Ndertuesit po e shohin me interes  mundesine per te realizuar projekte ne agroturizem. Ne mbledhjen e fundit qeveria vendosi  te ul TVSH  ne 6% dhe perjashtoi per 10 vite nga Tatim-Fitimi strukturat specifike akomoduese, siç jane resortet me 4 dhe 5 yje. Aktoret e turzmit e vleresojne pozitiv vendimin per heqjen e detyrimit  per te paguar tatim-fitimin  per pronarin e truallit. Por pertej kesaj ata kerkojne rishikim te disa taksave qe jane barre e rende per kete sektor. Ne muajt e pare te viti ndertimi ka pasur nje rritje te ndjeshme te lejeve te ndertimit.Ne tremujorin e pare 2018 jane miratuar gjithsej 221 leje ndertimi per hotele te reja.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist