Aktivitetet kulturore rrisin numrin e turisteve ne Vlore

Written by on 11/07/2018

Aktivitetet kulturore rrisin numrin e turisteve ne Vlore
 
Ne 3 vitet e fundit, intensiteti i aktiviteteve argetuese kulturore e sportive ne Vlore, ka shenuar nje rritje te dukshme, duke u shumefishuar krahasuar me periudha paraardhese. Autoritetet nenvizojne se aktivitetet kane impakt te drejtperdrejte ne promovimin e vlerave turistike te bregdetit dhe te te gjithe territorit, nderkohe qe krijojne atmosfere festive dhe terheqese per pushuesit dhe turistet e huaj. Sipas te dhenave kete vit numri i turisteve do te rritet me 12% me shume ne Vlore vetem nga aktivitetet e shumta qe do te mbahen ne qytet.
 
jugu i shqiperise

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist