Aktivitetet interesante terheqin turistet ne Gjirokaster!

Written by on 07/06/2018

Gjirokastra eshte kthyer tashme ne atraksionin turistik me te preferuar per turistet vendas dhe te huaj. Dy ngjarje ne qendren historike te Gjirokastres,e kane kthyer ne nje feste te vertete qytetin jugor. Nje nga ngjarjet ishte performance spontane e Qendres Kulturore te Femijeve me grupin e valleve ne nje nga kendet e qytetit ne prani te vizitoreve vendas dhe te huaj. Ngjarja e dyte kishte ne fokus turizmin e aventures dhe solli diçka ndryshe. Manifestimi i ”Giro dei tre mari ,ALBANIA Special Edition” ku mbi 180 motorra te “Club Vespa Bari” , “pushtuan ” rruget e Pazarit Historik dhe Kalane e Gjirokastres. Qyteti historik eshte bere edhe me interesant me te tilla aktivitete.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist