“Akademia e 100 fshatrave+”, kete vit 60 kerkesa te reja per subjekte agroturistike!

Written by on 14/09/2018

 

Aktiviteti “Akademia e 100 fshatrave +” mblodhi sot ne Tirane perfaqsues e aktore te sektorit turistik qe diskutuan mbi potencialet e agroturizmit. Sipas zevendesministrit te Turizmit dhe Mjesidit, Hajrulla Ceku per zhvillimin e turizmit, duhet duhet te shkojme drejt nje modeli qe eshte me i orientuar nga tregu, qe e sheh turizmin si destinacion. Programi 100 fshatrat, do te kanalizoje nje numer te kapitaleve te ndryshme ne keto fshatra permes investimeve ne infrastrukture, restaurime dhe te tjera. Vetem gjate ketij viti ka pasur mbi 60 kerkesa te reja per subjekte agroturistike nderkohe me finalizimin e ligjit te ri per ushqimet tradicionale shqiptare, kulinaria do te kthehet ne nje potencial te shtuar per keto zona.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist