Ajrin apo token – çfare preferojne shqiptaret?

Written by on 28/03/2019

Sipas statistikave te publikuara nga Instat, numri i pasagjereve qe kane zgjedhur te udhetojne permes ajrit gjate muajit shkurt, eshte rritur me 14 %, Kërkesa e shtuar e qytetarëve për të udhëtuar nga ajri, është reflektuar edhe në rritjen e numrit të fluturimeve nga kompanite ajrore. Numri i pasagjerëve që kanë udhëtuar me linja ajrore, në dymujorin e parë 2019 është 398.298 pasagjerë duke u rritur me 8,0 %, krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë. Pritshmëritë janë edhe më optimiste me hyrjen në treg, të linjës së re Air Albania si dhe ndërtimin e aeroporteve të rinj në qytete të tjera të vendit, ku pritet një zhvillim edhe më i vrullshëm i këtij sektori në vendin tone.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist