Airbus ne bashkepunim te ngushte me  operatorin ajror kinez!

Written by on 27/03/2019

.Airbus ne bashkepunim te ngushte me  operatorin ajror kinez!

Airbus dhe kompania ajrore kineze,  kanë nënshkruar një marrëveshje të përgjithshme  kushtetuese  që  mbulon  blerjen  nga linjat  ajrore kineze  të një numri  prej 300 avionëve  Airbus.  Marrëveshja u nënshkrua në Paris nga Guillaume  Faury, presidente e Airbus Commercial Aircraft  dhe shefi  ekzekutiv i ardhshëm i Airbus,  në prani edhe të presidentit kinez Jinping  e  atij  francez Emmanuel Macron.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist