“Air France” serish ne greve, anullohet ¼ e fluturimeve!

Written by on 30/03/2018

“Air France” serish ne greve, anullohet ¼ e fluturimeve

 

Personeli i kompanise ajrore “Air France” ka hyre serish ne greve  per paga me te mira. Kjo eshte greva e treta ne me shume se nje muaj, gje qe ka shkaktuar anulimin e nje te katertes se fluturimeve. Ne Nice, gjysma e fluturimeve te “Air France” jane anuluar per diten e sotme. Sipas informacioneve te para, 31% e piloteve, 28% stjuardesave dhe 20% e personelit, kane nderprere punen. Nderkohe me kerkese te disa organizatave sindikaliste, nje tubim eshte parashikuar ne oren 20 prane selise se kompanise ajrore ne veri te Parisit. Nga keto greva jane prekur edhe fluturimet nderkombetare te “Air France”.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist