Air Canada lejon pilotet te rrisin mjekren por … me karar!

Written by on 03/10/2018

 

Air Canada behet nder linjat e para ajrore qe lejon pilotet te rrisin mjekren deri ne nje gjatesi te caktuar. Ne shume kompani ajrore pilotet nuk lejohen te rrisin mjekren dhe kjo per arsye sigurie sepse ne rast te ndonje emergjence ne fluturim, mjekra sipas eksperteve mund te perbeje pengese si psh ne rastin e vendosjes urgjente te maskes se oksigjenit. Air Canada njoftoi se do te lejoje pilotet e saj te kene nje mjeker me gjatesi maksimale 1.25 cm, asnje milimeter me shume. Nisma eshte perkrahur nga shume pilote, kryesisht te nje moshe te re, apo praktikante te besimeve fetare ku mjekra eshte themelore.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist