Air Albania gati brenda 10 diteve!

Written by on 08/06/2018

Kompania shqiptare e fluturimeve Air Albania parashikohet te krijohet brenda 10 diteve. Vendimi per procedurat e krijimit te shoqerise “Air Albania shpk” eshte publikuar ne Fletoren Zyrtare dhe parashikon tre aksionere; midis te cileve edhe Turkish Airlines. Pala shqiptare do te kete 51 % te aksioneve ne kompani. Me hyrjen e kesaj kompanie te re sipas krereve te vendit shtohet nje alternative me shume per qytetaret shqiptare qe duan te udhetojne jashte vendit qofte per destinacionet,  po ashtu edhe per cmimet e fluturimit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist