Agroturizmi ne vemendjen e Qeverise!

Written by on 07/04/2018

Agroturizmi, një komponent deri tani i munguar i industrisë së turizmit në Shqipëri do të marrë një shtysë të veçantë, falë vëmendjes dhe mbështetjes së qeverisë. “Agroturizmi do të zhvillojë të gjitha ato pika, ku është e pamundur bujqësia dhe blegtoria fitimprurëse, por natyra e mrekullueshme dhe mundësia për të mikpritur në një infrastrukturë të bazuar te tradita dhe duke ofruar të gjitha produktet lokale te cilat  përbëjnë një rrugëdalje të sigurt nga kthetrat e varfërisë dhe papunësisë në zona”

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist