Agroturizmi ne qender te vemendjes se autoriteteve ne vend!

Written by on 13/04/2018

Agroturizmi ne qender te vemendjes se autoriteteve ne vend!

Pakete fiskale dhe politika te reja mbeshtetese per agroturizmin po miratohen nga Ministria e Turizmit dhe Mjedisit gjate kesaj periudhe. Ministri i Turizmit tha se fundmi se keto politika te reja per nxitjen e agroturizmit jane nje mundesi e arte per te zhvilluar turizmin dhe rritjen e kapaciteteve 100% shqiptare. Vec promovimit te zonave rurale me potenciale per zhvillimine  agroturizmit , kreu i turizmit theksoi me rendesi edhe mbajtjen paste te mjedisit si dhe bashkepunimin me destinacionet e rajonit. Aktualisht po punohet per oferta te perbashketa turistike me Serbine, me Kosoven, me Malin e Zi, me Maqedonine, qe te kemi mundesi qe te ofrojme shume me teper ne zhvillimin e qendrueshem turistik.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist