Agroturizmi, katerfishim i numrit te strukturave te reja kete vit

Written by on 31/08/2018

 

Potenciali qe ka agroturizmi ne ekonomine e vendit sa vjen e rritet. Kete vit ka pasur nje katerfishim te numrit te agroturizmeve te hapura, qe deshmon se agroturizmi do te jete nje trend i ri per biznesin shqiptar. Te dhenat i beri te ditura Ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural. Vetem kete vit deri tani jane regjistruar 43 struktura te vetdeklaruara agroturizem. Agroturizmi eshte nje instrument per te shtrire sezonin turistik gjate gjithe vitit, ndaj dhe qeveria ka ndermarre incentiva fiskale per stimulimin e ketij sektori.Agroturizmi eshte nje instrument per te shtrire sezonin turistik gjate gjithe vitit, ndaj dhe qeveria ka ndermarre incentiva fiskale per stimulimin e ketij sektori.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist