Agroturizmi dhe lehtesirat fiskale per zhvillimin e zonave rurale

Written by on 02/06/2018

Lehtesirat fiskale per agroturizmin, do te sjellin zhvillimin ekonomik lokal per zona te ndryshme ne vend. Keshtu eshte shprehur ministri i turizmit gjate nje daljeje te fundit publike. Sipas ministrit ngritja e pikave agroturistike duhet te shnderrohet ne perparesi duke shfrytezuar lehtesirat qe ofron paketa fiskale; si ulja e taksave dhe reduktimi i TVSH-se ne masen 6%. Per zonat e pershtatshme per zhvillimin e agroturizmit ministri propozoi ngritjen e 4-5 njesive agroperpunuese te cilat duhet te kene mundesine qe perveç perpunimit te produkteve bio te ofrojne edhe hoteleri dhe disa hektare me prodhime te zones.7


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist