Agroturizem, rritet mbeshtetja ndaj fermereve!

Written by on 04/01/2019

Agroturizem, rritet mbeshtetja ndaj fermereve!

Agjencia per Zhvillimin Bujqesor Rural, konfirmon rritje te interesit te
fermereve dhe sipermarrjes per te investuar ne agroturizem. Krahasuar me
nje vit me pare gjate 2018 eshte trefishuar numri i subjekteve te reja te
regjistruara ne kete sektor. Skema kombetare ka dy masa qe mbeshtesnin
agroturizmit ate 44 dhe 45. Nje tjeter mbeshtetje financiare qe i vjen ne
ndihme sektorit te agrourizmit eshte edhe masa 7 e programit IPARD II.
Thirrja e pare per te aplikuar ne kete program eshte hapur  ne fund te
 nentorit dhe do te vijoje deri me 30 janar 2019.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist