Aeroporti më i ri, drejt hapjes!

Written by on 23/11/2019

Një problem që përfshin komponentët e ndërtimit në terminalin  kryesor të aeroportit ndërkombëtar të Brandenburgut,në Berlin, mund të jetë drejt zgjidhjes, kanë deklaruar autoritetet ajrore ditën e djeshme. Pas vështirësive të shumta dhe pas një vonese 9 vjeçare, BER pritet të fillojë operimin në tetor të vitit 2020. Planifikimi për aeroportin ka nisur në vitin 1992,menjëherë pas ribashkimit gjerman, por planifikimi i dobët dhe defektet në ndërtim kanë çuar në vonesa dhe rritje të kostove.

 


Current track

Title

Artist

Background