Aeroporti i Londrës lëshon pilotin e testimit Covid-19 midis punonjësve

Written by on 01/02/2021

Aeroporti i Londrws “Heathrow” është duke punuar për të ofruar teste të shpejta tek punonjësit ndërsa kërkon të parandalojë përhapjen e Covid-19 në aeroport. Skema është krijuar për të mbështetur masat tashmë të vendosura për të mbajtur të sigurt aeroportin, për të ndihmuar në ndalimin e përhapjes së llojit të ri më ngjitës të virusit dhe për të siguruar një pasqyrë të vlefshme sesi testimi i shpejtë mund të vendoset më gjerësisht në të gjithë Britaninë. Ky projekt pilot përdor testimin rutinë për të ndihmuar në identifikimin e rasteve asimptomatike të Covid-19 në fuqinë punëtore të aeroportit. Këto pajisje mund të japin rezultate në më pak se 20 minuta.


Current track

Title

Artist

Background