Adidas: 1 milione atlete nga materiale te riciklueshme te oqeaneve!

Written by on 21/05/2018

Adidas eshte nje nga disa kompani te medha qe i eshte kushtuar ne menyre aktive prodhimit te veshjeve eko-miqesore. Disa nga perpjekjet me te medha te qendrueshmerise se markes jane bere ne bashkepunim me “Parley for the Oceans”. Ne vitin 2015, te dy kompanite u bashkuan per te bere nje atlete qe eshte bere teresisht nga fije te riciklueshme nga mbeturinat e oqeanit dhe rrjetat ilegale te detit te thelle. Vitin e kaluar Adidas shiti plot 1 milion pale atlete te bera me materiale te riciklueshme te marra nga oqeanet dhe tani synimet e tyre per te ardhmen jane vendosur edhe me te larta me ate qe quhet “Strategjia – nje akronim per “shmangien, nderprerjen dhe ridizajnimin” per te prodhuar sa me shume produkte ekomiqesore.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist