Abu Dhabi me 10 miliard euro investime ne turizem, ekoturizmi prioritet

Written by on 22/06/2018

Abu Dhabi me 10 miliard euro investime ne turizem, ekoturizmi prioritet

Abu Dhabi do te perqendroje fushatat turistike tek ekoturizmi duke u mbeshtetur edhe tek natyra e vendit. Princi i Kurores sheik Mohammed  bin Zayed ka parashikuar nje pakete stimuluese per turizmin me vlere 10 miliard euro. Paketa do te shkoje per programe te dedikuara per turizmin per te rritur impaktin e sektorit ne ekonomine vendase. Nje pjese te rendesishmeve te investimit do te marre edhe ekoturizmi me programe per token dhe detin. Sipas autoriteteve se shpejti ne kete destinacion do te hapen fshatra turistike dhe zona te dedikuara sporteve rekreative.

 

Skyscrapers in Abu Dhabi, United Arab Emirates


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist