A mundemi të udhëtojmë drejt Italisë këtë verë?

Written by on 29/05/2021

Ndryshimet e fundit në rregullat e udhëtimit kanë lënë shumë njerëz të pasigurt nëse ose kur mund të vizitojnë Italinë për pushime këtë verë. Për më shumë se një vit, pushimet në Itali ishin të pamundura pasi shumica e udhëtimeve nga SH.B.A. – dhe shumë vende të tjera jashtë Evropës mbetën të bllokuar.

Gjithsesi me ndryshimet e reja, udhëtimi për qëllime turistike do të lejohet nga SHBA-ja, Kanadaja dhe Japonia. Sipas Di Maio udhëtimet do të jenë të sigurta dhe pa karantinë./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist