A do te behet Brexit ne 2019

Written by on 31/12/2018

A do te behet Brexit ne 2019

Marsi 2019 eshte percaktuar si afati i fundit per daljen e Britanise se Madhe nga Bashkimi Europian edhe pse zhvillimet e fundit kane ngritur skepticizmin per kete ngjarje duke perhapur zerat se procesi mund te shtyhet ende pasi kryeministrja britanike nuk ka marre mbeshtetjen e duhur per procesin. Ka eskperte qe thone se ka nje shans te mire qe Brexit te mos ndodhe me 29 mars dhe madje nga ata qe mendojne se do te kete nje referendum te dyte nga britaniket. Dita e daljes eshte shkruar ne ligj, por kjo nuk do te thote se do te ndodhe. Kryeministrja May thote se nuk mendon se do te ishte mire te zgjaste daten e divorcit, por nuk e perjashton. Manovrat per te siguruar nje zgjatje mbetet per t’u pare ne fillim te vitit 2019.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Continue reading

Current track

Title

Artist