91 ore ne trafik, ja qytetet me te ngarkuara ne bote!

Written by on 14/04/2018

91 ore ne trafik, ja qytetet me te ngarkuara ne bote!
 
Moska eshte cilesuar si qyteti me trafikun rrugor me te renduar ne Europe, duke lene pas Londren dhe Parisin.Sipas nje studimi te kryer kohet e fundit, shoferet ne kryeqytetin rus shpenzojne rreth 91 ore ne vit te bllokuar ne trafik, duke qene se pjesa me e madhe e ruseve parapelqejne qe te perdorin transportin privat sesa ate publik. Qyteti i dyte me trafikun me te renduar rrugor eshte Londra, ku sipas studimit, londinezet mbeten rreth 73 ore ne vit te bllokuar ne trafik. Ndersa kryeqyteti francez i Parisit renditet i treti ndjekur nga Stambolli dhe Krasnodari. Studimi u krye nga Instituti GoCompare. Renditja vazhdon me qytete te tilla si Zyrihu , Shen Peterburgu, Sochi dhe Mynihu.
 

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist