660 metra e gjatë dhe 6 korsi, hapet ura më e rëndësishme mes Kroacisë dhe Bosnje-Hercegovinës!

Written by on 01/10/2021

Ura “Svilaj” e gjatë 660 metra mbi lumin Sava në kufirin midis Kroacisë dhe Bosnje-Hercegovinës është hapur. E gjerë 29 metra, ura ka 6 korsi. “Duke forcuar infrastrukturën e transportit, ne lidhim popujt dhe ekonomitë tona, si dhe investimet dhe shkëmbimet reciproke”, tha qeveria kroate përmes një deklarate zyrtare.

Ndërtimi i urës filloi që në vitin 2016 dhe është një është një investim i përbashkët i Kroacisë dhe Bosnjë Hercegovinës./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background