600 qytete ne gare per “Kryeqyteti Europian i Turizmit Smart”

Written by on 18/06/2018

600 qytete ne gare per “Kryeqyteti Europian i Turizmit Smart”

600 qytete europiane mund te regjistrohen brenda dates 30 qershor per tu bere pjese e konkursit qe do te kulmoje me cmimin Kryeqyteti Europian i Turizmit Smart. Nisma eshte prezantuar se fundmi nga Bashkimi Europian qe synon te vleresoje inovacionin e destinacioneve turistike dhe zhvillimin e qendrueshem te turizmit smart. Parlamenti Europian kerkon te jape keshtu nje mirenjohje per ate qytet te kontinentit qe ka vene ne zbatim me shume praktika inovative ne drejtim te aksesueshmerise, qendrueshmerise, dixhitalizimit, trashegimise kulturore dhe kreativitetit. Cmimi pritet te jepet ne shtator te ketij viti.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist