6 shtetet që po vaksinojnë fëmijët nën 18 vjeç

Written by on 07/09/2021

Norvegjia është bërë vendi i fundit që ka nënshkruar planet për vaksinimin tek fëmijët nën moshën 16 vjeç. Kjo do të thotë se nga java e ardhshme të rinjtë e moshës 12 deri në 15 vjeç në Norvegji do të paraqiten në qendra për të bërë vaksinën Pfizer.

Fushata për të vaksinuar fëmijët e mitur ka bërë bashkë deri më tani Norvegjinë, Francën, Spanjën, Italinë, SHBA dhe Holandën./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background