500 vjet nga themelimi tij, Ja qyteti që do të ketë një muaj festë… !

Written by on 03/04/2019

Kryeqyteti i Kubes, Havana, me rastin e 500 vjetorit të themelimit, këtë vit ofron një bienale të veçantë të artit piroteknik dhe alternativ, i cili do të titullohet “Ndërtimi i mundshëm” dhe do të zhvillohet nga 12 prilli deri më 12 maj 2019. Gjatë ketyre 30 diteve, kryeqyteti kuban do të shndërrohet në një skenë të hapur, të mbushur me aktivitete me pjesmarrjen e mbi 150 artistëve nga 49 vende të botës. Sheshet, rrugët, ujërat do të “pushtohen” nga artet, sigurojnë organizatorët e Këshillit Kombëtar të Arteve Plastike dhe Qendrës së Arteve Bashkëkohore Wilfredo Lam. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist