500 te rinjte e pare nisin punen ne projektin Smile Albania

Written by on 07/07/2018

500 te rinjte e pare nisin punen ne projektin Smile Albania

1 mije te rinj do te punesohen fale Projektit Smile Albania per te permiresuar sherbimet ndaj turisteve.  Ata qe prej kesaj fundjave do te sherbejne ne pikat kufitare dhe zonat turistike per te orientuar, asistuar, ndihmuar dhe promovuar zonat turistike ne Shqiperi, sikunder edhe per ndergjegjesim mjedisor. Te rinjte u pershendeten nga Ministri i Turizmit dhe Mjedisit i cili u tha se nga ky moment ata do te jene punonjesit me te rendesishem per kete sektor,  me detyren per te asistuar çdo turist per çdo nevoje, dhe per te siguruar qe ata do te kthehen perseri ne Shqiperi. Deri tani Projektit Smile Albania ka perzgedhur 500 te rinjte e pare qe do sherbejne ne pikat kufitare dhe zonat turistike.

smile albania


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist