5 qytetet që kanë kaluar pritshmëritë e turistëve për mirë

Written by on 01/10/2021

Nga një kontroll i mbi 140.000 vlerësimeve në Google, nga 20 destinacionet më të njohura për turistët, Stokholmi rezulton se është më i vlerësuari pozitivisht prej tyre.  Pas Stokholmit në listën e pritshmërive tejkaluese është Dubai. Pas tyre renditen Kuala Lumpur me 91.4% të vlerësimeve pozitive.

Në vend të katërt  dhe të pestë renditen  Cape Town dhe Amsterdami. Nga ana tjetër rezulton se qyteti më i famshëm që nuk përmbush pritshmëritë e turistëve është Parisi, me 25% të vlerësimeve negative që e përshkruajnë kryeqytetin francez si “të tmerrshëm”./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background