5 plazhet më të ndotur në Shqipëri

Written by on 15/06/2021

Agjencia evropiane e mjedisit, ka publikuar të dhënat e monitorimit të plazheve për 2020-ën. Në vendin tonë janë monitoruar 119 plazhe. 91 prej tyre rezultojnë të kenë cilësi të shkëlqyer uji, 21 të mirë, 2 kalimtare dhe 5 konsiderohen të ndotur.

Plazhet e ndotura të Shqipërisë që kjo agjensi ka klasifikuar janë: Plazhi i Zhironit, Currilat në Durrës, Plazhi i Plepave, Plazhi i Marinës dhe liqeni i Pogradecit./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background