5 destinacionet kryesore të Evropës për udhëtime afatshkurtra

Written by on 29/09/2021

Vaksinimi masiv dhe lehtësimi i kërkesave të hyrjes kanë inkurajuar evropianët të rezervojnë më shumë udhëtime afatshkurtra gjatë verës së vitit 2021. Sipas gjetjeve të sondazhit të Këshillit Evropian të Udhëtimit vendet mesdhetare si Italia, Spanja dhe Greqia janë destinacionet kryesore më të preferuara.

Sondazhi zbulon se vendet në natyrë dhe turizmi i kohës së lirë janë lloji më i kërkuar i turizmit për këtë periudhë./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background