44 plazhe pjese e projektit “100 fshatrat”

Written by on 04/07/2018

44 plazhe pjese e projektit “100 fshatrat”

44 plazhe qe gjenden ne bregdetin shqiptar, jane pjese perberese e 100 fshatrave qe jane perzgjedhur ne programin kombetar per zhvillimin e agroturizmit.Qeveria ka nisur tashme mbeshtetjen ekonomike ne te pakten 100 fshatra te cilat jane pjese e nje program multi zhvillimor 4 vjeçar. Ne listen e fshatrave te perzgjedhur jane zona rurale qe njihen tashme si destinacione turistike nga Dardha, Voskopoja, Razma, Bosboshtica, per te vijuar me pas me fshatrat tipike turistike bregdetare ne veri te vendit, e me se shumti ne jug. Programi i 100 fshatrave synon te koordinoje nderhyrjet zhvillimore ne hapesiren rurale te 100 fshatrave, sipas qasjes ndersektoriale dhe me shume aktore.

Projekti 100 fshatrat

Projekti 100 fshatrat


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist