400 milione euro te ardhura per kompanine ajrore.

Written by on 03/04/2019

 Linja ajrore e Letonisë ka raportuar një fitim prej 5.4 milion euro për vitin financiar 2018, duke u rritur me 40% nga viti paraardhes. Shefi ekzekutiv i Airbaltic deklaroi se kompania po njeh rritje per te gjashtin vit me radhe dhe tashme eshte e gatshme te ofroje rritje ne fluturime te avancuara permes Airbus A220. airBaltic luan një rol të rëndësishëm në sigurimin e lidhjes ajrore ndaj Letonisë dhe Baltikut. Ora 16.00


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist