26 qendra te posacme shendetsore 24 ore te hapura gjate sezonit!

Written by on 08/06/2018

26 qendra te posaçme shendetsore, do te jene te hapura 24 ore ne 7 dite te javes, ne sherbim te pushuesve gjate gjithe sezonit turistik. Sipas autoriteteve te shendetsise dhe turizmit ne vendit tone ne Dhermi, veç qendres ekzistuese, kete vit eshte ndertuar edhe nje qender te re model per sezonin turistik. Ndersa ne Tale eshte vendosur per here te pare nje qender shendetesore verore me sherbim 12-oresh. 119 mjeke dhe infermiere jane trajnuar per çdo emergjence dhe do te sherbejne 24 ore ne zonat turistike duke filluar qe nga pikat malore si Thethi, Razma e Valbona per te vijuar me plazhet pergjate gjithe vijes bregdetare deri ne Ksamil.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist