Google shpallet kompania innovative e 2019-es

Written by on 26/03/2019

Google shpallet kompania innovative e 2019-es Boston Consulting Group organizon cdo vit nje sondazh per klasifikimin e kompanive me innovative dhe për herë të parë në 13 vjet ka një ndryshim në krye të klasifikimit, lideri “historik” Apple renditet në vend të tretë, ndërsa Google dhe Amazon ngjiten respektivisht në vend të parë dhe të dytë. Pesë vendet e para mbyllen me Microsoft dhe Samsung.
 
 

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist