2 milionë pasagjerë në aeroportet amerikane. Shifër e harruar që prej marsit të 2020-ës!

Written by on 15/06/2021

Më shumë se 2 milion njerëz kaluan në aeroportet amerikane në fundjavë për herë të parë që nga marsi i 2020-ës. Sipas administratës kjo ishte hera e parë në 15 muaj që numri i pasagjerëve ka tejkaluar 2 milion në një ditë të vetme.

 

Rezervimet e linjave ajrore janë rritur që prej shkurtit, pasi më shumë amerikanë janë vaksinuar kundër Covid-19 dhe kufizimet e udhëtimit po lehtësohen.Gjithsesi krahasuar me të njëjtën periudhë të vitit 2019-të numri i pasagjerëve është në nivelet e 74%./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background